Viime viikon sunnuntaina pääsin vihdoin ja viimein tekemään kunnon lenkkiä pyörällä ja täytyy sanoa, että on pyöräily melko jees! Lämmintä riitti reilusti yli +15 asteen ja aurinko jaksoi paistaa koko lenkin ajan eli ei tosiaan valittamista olosuhteissa. 48km kertyi lenkille pituutta 24km/h keskarilla. Reilusti pitää vielä viettää aikaa pyörän selässä, että päästään tavoitteeseen toukokuun lopussa Giro 'd Espoossa, mutta ainakin on fiilikset kohdillaan.WP_001502c-normal.jpg

Maanantaina sää oli vielä keväisempi kuin sunnuntaina ja lähdin juoksulenkille ajatuksena hölkkäillä rennosti vähän pidempi (lähes)pk-tasoinen lenkki; päätin antaa vain jalkojen rullata ja katsoa, paljonko kilometrejä kertyy. Täydelliseksi yllätyksekseni lenkki venyi puolimaratonin mittaiseksi (muutamalla sadalla metrillä yli). Suorastaan järkytyin, miten helpolta ja kevyeltä lenkki tuntui - tosin vauhti olikin rauhallinen (21,45km, 2h31min). Ainoaksi ongelmaksi osottautui jano, koska en ollut varautunut aivan näin pitkään lenkkiin ja lämpötila huiteli lähempänä +20 astetta.

Ehkä tuossa kestävyyskunnossa on jotakin tapahtunut näiden parin vuoden aikana ja tämän parempaa motivointia ei olekaan!