Viikko sitten osallistuin kolmatta kertaa Joroisten Finntriathloniin, tosin ensimmäistä kertaa jätin pikamatkan kisaamatta ja keskityin puolimatkan joukkuekisaan. Oma osuuteni kisasta oli uinti, isä huolehti pyöräilystä ja äiti sai kunnian juosta maaliin. Kirjoitan hyvin lyhyesti kisasta, sillä koin pelkän uintiosuuden (1,9km) lähinnä harjoituksena.

Uinti sujui kaikinpuolin hyvin ja tuntui helpolta, vaikka vauhti olisi voinut olla kovempikin; uintiaika oli nimittäin 49 minuuttia. Ainakin sain kullanarvoista kokemusta massauinnista, startista ja puolimatkan uintiosuudesta.

altAuNhThQ7BwoBjYU67rygn4-qUDYBueAgWrjIw

Joukkuekisassa sijoitus 30. ja kokonaisaika rapiat 5h 37min (49min, 2:45, 2:01)!

altAuKXzAvC_tqtZVOHTXXlF0HFd9ipAThuWpESO

Suurin asia viikonlopussa oli tekemäni päätös osallistua ensi kesänä triathlonin puolimatkalle. Aikaisempi suunnitelmani oli osallistua puolimatkalle vasta aikaisintaan kahden vuoden päästä kesällä, jotta tuo kestävyyskunto ehtisi kehittyä kunnolla. Kisahumussa huomasin kuitenkin, miten kovasti haluan päästä kokeilemaan rajojani oikein kunnolla ja katsoa, olisiko minusta puolimatkan "finisheriksi". Sanonnassa "nälkä kasvaa syödessä" on tosiaan perää, sillä kisa kisalta palo on kovempi. Eipä tässä muu auta kun ilmoittautua ensi kesäksi puolimatkan lähtöviivalle. Tietää ainakin, mistä repii motivaatiota seuraavan vuoden treenaamiseen.

c4c4218747d068383244fe03d6467a8a-normal.

Nyt on kuitenkin hetkeksi unohdettava ensi kesän koitokset ja keskityttävä lähestyvään Kuopion perusmatkaan.