Nyt on lorvittu kuukauden verran ja maanantaina pitäisi aloittaa harjoittelu Joroisten puolimatkaa varten. Pakko kyllä sanoa, että helposti sitä tottuu treenaamattomuuteen ja liikkumiseen vain kun huvittaa jos silloinkaan. Voisi ajatella, että kun on aikaa levätä, jaksaisi tehdä vaikka mitä, mutta tosiasiassa energiaa ei riitä sitten mihinkään! Ei kyllä pää kestäisi yhtään pidempää tällaista. Toisaalta, nyt ainakin löytyy intoa ja motivaatiota (joka toivottavasti kantaa heinäkuuhun asti) panostaa harjoitteluun.

Odotan harjoittelun alkua innolla ja sen takia ottikin mielettömästi päähän kun keskiviikkona nousi 39 asteen kuume. Tämä viikko onkin mennyt sairastellessa ja hiukan jännittää toipuminen, vaikka tänään on jo kuumeeton päivä. Kummasti sitä alkaa kevyet kotityötkin tuntumaan rankalta kun pari päivää pyörii kuumehoureissaan. Kumpa vaan malttaisi toipua kunnolla, ettei tulisi takapakkia...

Nyt ei tarvitse itse miettiä ja tuskailla mitä ja miten treenaa kun valmentaja pitää siitä puolesta huolen - kunhan järjestän aikaa harjoittelulle (jonka ei tosiaan pitäisi tuottaa ongelmia) ja keskityn kehittymään. Ensimmäisinä kuukausina pääpaino on peruskunnon kehittämisessä, sillä harjoitteluni on ollut melko yksipuolista ja sykkeet liian korkealla. Eli tulevat kuukaudet ovat minulle myös kärsivällisyysharjoituksia, koska aikaisemmin ei ole löytynyt malttia mennä rauhassa, matalilla sykkeillä. Toinen asia peruskunnon lisäksi, missä olisi nyt hyvät saumat kehittyä on uinti. Uintia tulee olemaan enemmän, mitä on itse tullut käytyä räpiköimässä (varsinkaan talvella). Tämä on tosiaan hyvä asia! Vaikka oikeastaan kehitystä pitäisi tapahtua kaikilla osa-alueilla, sillä treenitunteja tulee reilusti aiempaa enemmän.

Ensimmäiselle puolimatkalle en aluksi asettanu aikatavoitetta; kunhan maaliin pääsisin aikarajan puitteissa, mutta nyt aikatavoite on asetettu 6 tuntiin ja sitä lähdetään rikkomaan. Saanpahan tehdä tosissani töitä ;) 

altAvx420Bsf29aaijUyfH5aNjHQCHxYsqOC4w3z

Viime viikonloppuna Uuperin sauvarinteessä.

InstagramCapture_1ab84e1a-0961-4b84-b561

Tänä viikonloppuna on tyydyttävä mielikuvaharjoitteluun ja keskityttävä lepäämään.