Edellisen päivityksen jälkeen huomasin, että jopa triathloharjoittelun suunnitteleminen sai minut ahdistumaan. On kamalaa huomata, miten rakas harrastus aiheuttaa pahaa mieltä ja kurjaa oloa. Tajusin, että minun on tehtävä isompia muutoksia jos haluan löytää liikkumisen riemun uudelleen. Niinpä tein päätöksen, että unohdan toistaiseksi kokonaan triathlonin lajiharjoittelun ja keskityn vain peruskestävyyden, sekä voimatasojen parantamiseen. 

Päätös vaikuttaa myös ensi kesän suunnitelmiin. Näillä näkymin Lahden IM 70.3 jää kesän ainoksi triathloniksi ja pidän keväällä intensiivisemmän harjoittelujakson, jolloin keskityn triathlonin lajiharjoitteluun. Muuten kesän kisat painottuvat polkujuoksuun ja tarkoituksena olisi osallistua ainakin kahdelle eri matkalle. Mikäli saan ehjän harjoittelukauden ja polkujuoksu alkaa sujumaan, harkitsen kolmatta kisaa loppukesälle, mutta siitä lisää myöhemmin.

Vaikka triathlon on hetken taka-alalla, aion palata lajin pariin entistä suuremmalla palolla. Jokainen vuosi kestävyysurheilua vie eteenpäin, vaikka lajit välillä vaihtuvatkin. Loppujen lopuksi monipuolisuus on rikkaus. 

20171106_185026.jpg