Pienen harkinnan jälkeen päätin jatkaa uudelleen blogin kirjoittelun; tämä toimii nimittäin loistavana paikkana seurata omia ajatuksia, kokemuksia ja kehitystä. Pieni tiivistelmä talvesta voisi olla paikallaan... Vähälumisen talven vuoksi hiihtokilometri jäi vajaaseen 300 kilometriin ja tähän sisältyy Vierumäen 24h -hiihto helmikuussa, sekä maaliskuussa hiihdetty Vuokattihiihto 40km. Vierumäellä meidän 4 hengen joukkue ylitti 300km (vain yksi vapaan hiihtäjä mukana, 2 miestä, 2naista) ja Vuokatissa suoriuduin erittäin haastavasta reitistä ajalla 3h 42min. Eli hyvillä fiiliksillä kesäkauteen!

Vähälumisen talven takia on tullut juostua jonkin verran, eikä juokseminen tunnu enää lainkaan niin vastenmieliseltä. Lenkkien pituudetkin ovat kasvaneet sinne 10-13 kilometriin (eikä tee muuten tiukkaakaan!) ja juoksuun on löytynyt ainakin jonkinlainen rentous. Toivottavasti pysyy jalat kunnossa, ettei toistu viimekesän ongelmat... Pyörä on vielä toistaiseksi tuossa olohuoneessa trainerissa kiinni, mutta piakkoin olisi tarkoitus siirtyä pyörittämään ulos. Toukokuun lopussa olisi nimittäin tarkoitus käydä parantamassa viime vuoden aikaa Giro 'd Espoossa. Uiminen jäi talvella kokonaan, mutta nyt olisi tarkoitus alkaa siihen panostamaan. 

Eilen alkoi myös FitFarmin 12 viikon ohjelma (ruokavalio + harjoittelu) Endurance Pro, joka keskittyy nimenomaan kestävyysurheiluun ja triathloniin. Tavoittena olisi oppia syömään oikein, että jaksaisi pitää treenimäärät mahdollisimman suurina ja kehityksen optimaalisena. Haasteellista kyllä tulee olemaan, sillä ruokamäärät ovat melkoiset jos vertaa, mihin on tottunut. Nyt vaaditaan sitä itsekuria ja omistautumista, sillä motivaatiosta ei ole pulaa! 

altApSefskvFBO1xTzRkes2rSHEy1zzCjG6Z1ESh

images%20%2813%29-normal.jpg