Vuoteen 2015 mahtui reilut 339 tuntia urheilua, onnistumisia ja epäonnistumisia: ensimmäinen vuosi harjoittelua valmentajan johdolla, ensimmäinen keskeytykseen päättynyt kisani ja triathlonin puolimatka... Kaikin puolin erittäin opettavainen vuosi, jonka ansiosta olen entistä innokkaampi ja motivoituneempi kehittymään ja oppimaan uutta. 

Sitten pientä tilannekatsausta. Marraskuussa kirjoitin, että aloitin uutta ja hieman erilaista harjoistusohjelmaa, sillä työni vaikeuttaa perinteisen ohjelman noudattamista. Ohjelmaa on kertaalleen pitänyt muokata, mutta hiljalleen homma on alkanut sujua. On ollut yllättävän vaikeaa olla stressaamatta jos en ole ehtinyt/jaksanut tehdä treeniä pariin päivään pitkien työpäivien takia. Lisäksi minulla on edelleen paha tapa vahdata ja vertailla treenitunteja. Kuitenkin on todella hienoa, ettei minun tarvitse stressata, saanko tehtyä ohjelman treenit ja kokonaiskuormitus pysyy kurissa. Olen saanut myös pidettyä harjoitukset laadukkaina (ainakin omasta mielestäni :D) ja uskon, että kehitystä tapahtuu koko ajan. Ja mikä tärkeintä, motivaatio ja into harjoitella on säilynyt.

En tee varsinaisia lupauksia vuodelle 2016, mutta aion nauttia matkastani kohti parempaa kestävyyskuntoa. Iso kiitos vuodesta 2015 ja onnea uudelle vuodelle!

wp_ss_20141021_0001.jpg