Tahkon kisan jälkeen olen viettänyt ylimenokautta, joka päättyy virallisesti huomenna. Huomisesta alkaa nimittäin uusi harjoittelukausi kesää 2016 varten. Ylimenokaudella olen liikkunut fiilispohjalta ja treenaaminen on tapahtunut muun elämän ehdoilla, ilman ohjelmaa tai suunnitelmia. Uskon, että tämän ansiosta odotan uutta kautta näin innolla ja motivoituneena. 

Keskityn edelleen triathlonin puolimatkaan ja kesän pääkisa tulee olemaan Finntriathlon Joroisten puolimatka. Tavoitteena on tietenkin parantaa aikaa viime kesästä. Kuitenkin varsinainen päätavoitteeni kaudelle on kehittyä kaikissa kolmessa lajissa ja päästä ylittämään itseni. 

Alkava kausi tuo mukanaan jotakin muutoksia. Kulunut vuosi oli hetkittäin haastava kun treenien lisäksi aikatauluun piti sovittaa opiskelu, työharjoittelut ja palkkatyö. Haasteita varmasti mahtuu tulevaankin kauteen, mutta arjen aikatauluttaminen helpottuu kun valmistun loppuvuodesta. Toinen olennainen muutos on uusi valmentaja. Uskon, että opin ja kehityn tulevan kauden aikana paljon. Pienin askelin, jokaisesta askeleesta nauttien. Tästä se taas lähtee!

IMG-20150925-WA0007z.jpg